Köp rätt elbilsladdare

Du har köpt en elbil och behöver nu en elbilsladdare. Olika elbilar kräver olika slags laddare, men egentligen är det inte lika komplicerat som många tror. Det finns laddboxar som är så smarta att de utgår från din bil, så att du alltid kan känna dig säker.

Att ladda din elbil innebär att bilen är kopplad till elnätet. Då vill du kunna vara säker på att ingen propp går eller att nätverket blir överhettat. Därför är det smart att köpa en elbilsladdare som känner av situationen själv. En bra laddare att satsa på är Easee Laddbox vars laddningsrobot rent av känner av om elbilen stöder 3-fas eller ej. Det underlättar oerhört mycket. Laddboxen anpassar sig per automatik utifrån elnät, spänning och din elbil. Alltså en smart elbilsladdare, så att du alltid kan känna dig trygg. Gå in på https://www.efuel.se/produkter/laddboxar/easee-laddbox och köp en elbilsladdare som både är säker och snabbt laddar din bil.

Skaffa elbilsladdare

Allt eftersom elbilsmarknaden växer blir det lättare att köpa elbilsladdare. Det viktigaste är att du hittar en laddare som fungerar med din bil och som håller i längden, som Easee Laddbox. De flesta elbilsägare bor i villa och har egen laddbox. Bor du i lägenhet kan du be din bostadsrättsförening att installera laddboxar. Eftersom intresset för att köpa elbil är väldigt stort i Sverige är det investering för bostadsrättsföreningen eller din hyresvärd att kunna erbjuda laddstolpar för elbil. Se också till att din elbilsladdare har en app. Då har du koll på bil och laddning i mobilen.

Köra elbil

Det finns många fördelar med att köpa en elbil. Trots det höga elpriset sparar du på att köra elbil istället för fossildriven bil. Om du köper en ny elbil kommer din bil ha ett mycket bra andrahandsvärde, särskilt i jämförelse med en diesel- eller bensindriven bil. Eftersom elbilsmarknaden växer är det också lätt att få tag på en begagnad elbil idag. Så gott som alla bilmärken erbjuder elbil, så du kan fortsätta köra Volvo eller BMW om du vill.