Köpa lyxbil?

Ja det är många som vill ha den där drömbilen, lyxen och flärden. För en större summa pengar brukar drömmen också kunna bli verklighet. Vi tittar närmare på hur Bentley planerar var deras nya bilmodell ska utvecklas och produceras, men även hur man inte ska göra när man köper en lyxbil, samt ger råd kring hur köpet av en lyxbil kan underlättas med lån.

I DN kan vi läsa hur biltillverkaren Bentley ska utveckla en ny SUV och hur detta skapar tusen nya jobb i England och närmare bestämt i staden Crewe. Staden, som ligger i grevskapet Cheshire, är känd för både sin järnvägsindustri men också för just sin historia av biltillverkning. Bilen som beräknas vara klar 2016 blir Bentleys fjärde modell.

De som väntar på något har alltså inte allt för länge till att vänta, snart finns nämligen den nya lyxbilen att köpa. En som väldigt gärna ville ha en lyxig bil var en företagare i fastighetsbranschen som sålde sin Rolls-Royce till det egna företaget – endast för att själv drabbas av en upptaxering och den på 335 000 kronor, en ganska saftig räkning med andra ord.

Ja ska man köpa bil får man allt se till att man har råd. Det kan vara smart att ta ett billån hos Advisa för att kunna betala hela summan och i rätt tid. Här kan du få tips och inspiration på en hel massa lyxbilar.

Ha koll på din ögonsten

2 franska-veteraner-citroenEn mindre trevlig historia kan vi läsa om i nwt, i nyhetsartikeln som nyligen publicerades skrivs det hur en ex-flickvän efter ett gräl tog sin före detta pojkväns lyxbil och drog iväg – bara för att krascha ner den i en ravin. Nej så ska du vara helt säker får du allt se till att inte hamna i bråk, på en sommarfest med ett hämndlystet ex. Historien har dock ett rätt så bra slut med skadestånd till den som led skadan, mannen som förlorade sin bil.