Populärt styla bilen

En trend har blivit allt större i bilvärlden och det är att styla sin bil och göra den mer personlig. Mikael Persbrandt är en utav dem som hakat på trenden och han har gjort sin Ferrari till ett riktigt vrålåk som passar utmärkt för en stjärnskådis.

2356447-beautiful-car

I Aftonbladet kan man läsa att Mikael Persbrandt köpte en Ferrari som han kraschade efter två veckor. Bilen fick inte så många skador men när den ändå skulle repareras passade Persbrandt på att bygga om den och ”hotta” upp den. Till sin hjälp tog han ett företag som specialiserar sig just på att bygga om bilar. Det Persbrandt valde att göra med bilen var att skärmbredda den, installera ett nytt aerodynamikpaket i den, sätta på nya fälgar och installera mer kolfiber och speciella stötdämpare. Han passade även på att lacka om bilen med tre lager klarlack i en djupare ton.

Fixa bättre ljus

Att fixa om bilen på det här sättet är nog många bilfantasters dröm. Men det är oerhört dyrt att låta en firma göra om bilen. För den som vill spara lite pengar finns det faktiskt möjlighet att fixa till bilen en del själv. Till exempel kan man utrusta den med extraljus som man finner på www.oljebaren.se/extraljus. Det man dock behöver tänka på när man ska montera extraljus på sin bil är att det kan vara olagligt att ha små lampor i extralysen, så kallade ”glödare”. De fall då dessa är olagliga är när de är placerade så att de kan förväxlas med bilens positionsljus, skriver Allehanda.

En riktigt trend

De senaste åren har det faktiskt blivit populärt att göra bilen lite mer personlig på olika sätt, skriver Expressen. Framförallt är det många som vill göra insidan av bilen lite mer bekväm och trevlig. Detta vill man göra genom att installera exempelvis en GPS, DVD, bildskärmar och andra elektronikprylar som gör bilresan lite roligare. Dessutom är det många som vill uppgradera sitt ljudsystem i bilen och göra bilstereon till något som man skulle kunna ha på en nattklubb.