Tälthall för fordonets reservdelar

Visst är det mycket att hålla reda på när man äger många fordon eller driver en verkstad? Ett fordon är stort men det består dock av så många reservdelar att man kan bli galen för mindre. Ett sätt att hålla dem på plats utan att tappa bort dem om det finns för många på lagret, är att använda en tälthall.

Tälthallar kan du köpa hos Hallbyggarna på https://hallbyggarna.se/ där det finns både större och mindre modeller för olika ändamål. Du kan även specialbeställa om du har behov av det. En tälthall är en verklig trotjänare för dig som vill ha mer utrymme för fordonets reservdelar.

man i lagerlokalEn perfekt lagerlösning

Underskatta aldrig tälthallens egenskaper. Den kan monteras upp och monteras ned när helst du behöver den – tillfälligt eller för permanent syfte. Hallar som dessa passar till massor av ändamål, från att ha som extra verkstad eller förvaring till lagerverksamhet för ett företag. Du som har en bilverkstad vet hur mycket plats du behöver och hur viktigt det är att däck och tillbehör hålls i tryggt förvar utanför klåfingriga inbrottstjuvar.

Ofta är en tälthall bättre då du kan lägga in väsentliga reservdelar som annars skulle orsaka stök på verkstaden. Det går även att ha varor till försäljning i hallen i den mån du vill hålla dem borta från smuts och damm i servicelokalen. Hallen är byggd av stram och tålig presenning som står emot vind och väta. Den är robust och du kan till och med utöva verkstadssysselsättning här om din vanliga verkstad renoveras eller inte är tillgänglig för tillfället.

Köp, hyr eller leasa

Det smarta med denna typ av lagerlösning är att du kan välja mellan tre alternativ.

  • Köpa tältet
  • Hyra tältet
  • Leasa tältet

Om du vet med dig att du och din verksamhet endast behöver tältet under en viss period kan leasing vara bra. På så vis kan du även gå ihop med andra personer eller företag och dela på kostnaden så att ni har var sin del av tältet till era saker. Smart, ekonomiskt och säkert. Vilket det billigaste alternativet blir får du givetvis räkna på.